Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Бюлетин на МВР в Кюстендил и Дупница за 22 февруари 2024

Бюлетин на МВР в Кюстендил и Дупница 2 извършени кражби са заявени вчера в полицията в Кюстендил и повреждане на чужда собственост. В РУ Дуп...
Бюлетин на МВР в Кюстендил и Дупница
2 извършени кражби са заявени вчера в полицията в Кюстендил и повреждане на чужда собственост. В РУ Дупница са заявени домова кражба и противозаконно отнемане на автомобил.

От имот в Кюстендил са отнети мотофреза, 20 дървени греди и домашно куче.  От къща са отнети 60 буркана консервирана храна. Проникването в имотите е осъществено чрез взлом. По случаите са образувани досъдебни производства в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Повалено е бетоново пано и е деформирана мрежа на наказателен имот, където са отвеждани безстопанствени коне в Кюстендил. По това време в наказателния имот е имало 4 коня, които не са изведени. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Кражбата на пари от къща в Дупница е извършена за времето от 8.30 до 9.15 ч. по данни на заявителя. Проникването е осъществено чрез взломяване на дограма. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Противозаконно отнемане на л.а. „Фолксваген“ е заявено вчера в РУ Дупница, автомобилът е бил паркиран в близост до търговски обект в града. Предприети са издирвателни действия от полицейските служители, автомобилът е установен изоставен в жк „Бистрица“. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

3 пожара са гасили вчера екипи на РС ПБЗН, причинени са поради небрежност – горели са сухи треви и отпадъци. Щети не са допуснати.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments