Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Дупница се готви за баскетболното шоу в Спортната зала тази събота, 24 февруари.

Дупница се готви за баскетболното шоу в Спортната зала тази събота, 24 февруари. Събират се 8-те топ отбора от 8 различни града, за да преме...


Дупница се готви за баскетболното шоу в Спортната зала тази събота, 24 февруари. Събират се 8-те топ отбора от 8 различни града, за да премерят сили в ¼-финалите от турнира за Купата на Българска баскетболна лига. Началото е в 12 ч., когато на полето излизат домакините от Политехника Дупница срещу Олимпия Ямбол. След това е софийско-пловдивският сблъсък Енигма Фойерверк – Локомотив (Пд). Третата среща противопоставя Хебър (Пазарджик) на Балкан А (Ботевград), а шоуто ще завършат Шоутайм (Варна) и Миньор (Перник). Освен баскетболно зрелище, организаторите от БК Политехника и ББЛ са подготвили игри с публиката, награди, подаръци, много музика и танци. Голямата награда ще бъде плазмен телевизор, осигурен от домакините. На събитието са поканени да присъстват кметът на община Дупница д-р Първан Дангов, заместниците му Бойко Христов и Валентина Караганова, както и председателят на Общинския съвет Костадин Костадинов. Този уикенд Дупница ще гърми от баскетбол, обещават организаторите. Победителите от четирите мача се класират за финалната четворка в Бургас, която ще определи и новия носител на Купата на ББЛ. Програма за двубоите в Спортна зала гр. Дупница, 24 февруари, събота: СРЕЩА 1 12.00ч. Политехника (Дупница) – Олимпия (Ямбол) СРЕЩА 2 14.00ч. Енигма Фойерверк (София) – Локомотив (Пловдив) СРЕЩА 3 16.00ч. Хебър (Пазарджик) – Балкан А (Ботевград) СРЕЩА 4 18.00ч. Шоутайм (Варна) – Миньор 2015 (Перник) Вход свободен!


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments