Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Районна прокуратура – Кюстендил предаде на съд обвиняеми за разврат спрямо малолетно момиче

Районна прокуратура – Кюстендил предаде на съд обвиняеми за разврат спрямо малолетно момиче   Районна прокуратура – Кюстендил внесе за разгл...Районна прокуратура – Кюстендил предаде на съд обвиняеми за разврат спрямо малолетно момиче

 

Районна прокуратура – Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Г.В. (на 54 години) за извършени престъпления по чл. 149, ал. 2, т. 4, пр. 1, вр. ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1 от НК и по чл. 155б, ал. 3, т. 2, пр. 1, вр. ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2 от НК. Обвиняема по делото и 43-годишната Д.Д., привлечена към наказателна отговорност за престъпление по чл. 155б, ал. 3, т. 2, пр. 2, вр. ал. 1, вр. чл. 26, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2 от НК.

Обвиняемата Д.Д. сама отглеждала дъщеря си, родена през 2007 г.

През 2016 г. в интернет сайт жената се запознала с Г.В. Впоследствие двамата се сближили. Мъжът я посещавал в дома й, който тя обитавала заедно с малолетната си дъщеря, полагал грижи за тях. Водел ги и на почивки на различни места в България - в курорт Боровец, с. Кранево, гр. Банско. По този начин целял и се сближил с майката и дъщерята.

В периода от м. юни 2016 г. до м. юли 2018 г. обвиняемият Г.В. извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14 годишна възраст.

В съучастие с майката на пострадалото момиче – обвиняемата Д.Д., обвиняемият склонявал детето да наблюдава действителни полови сношения между лица от различен пол.

От страна на обвиняемия Г.В. престъплението е извършено чрез положение на зависимост, а от страна на обвиняемата Д.Д. - чрез положение на надзор, в качеството й на майка и законен представител на малолетната.

Предстои делото да продължи в съда.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments