Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

39-годишният мъж, упражнил домашно насилие в Бобов дол, е задържан в столицата

На територията на столицата е установен и задържан с полицейска заповед 39-годишният мъж от Бобов дол, който бе упражнил домашно насилие – н...На територията на столицата е установен и задържан с полицейска заповед 39-годишният мъж от Бобов дол, който бе упражнил домашно насилие – нанесъл лека телесна повреда на съпругата си в семейното им жилище в Бобов дол. Служители на РУ Бобов дол предприеха
действия по защита на жертвите на насилието му, и действия по установяването и задържането му, което е факт отпреди час, предстои конвоирането на задържания до ареста на РУ Бобов дол. Работата по започнато досъдебно производство продължава под надзора на РП Кюстендил . Актът на насилие е осъществен на 10 март.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments