Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Невиждана агресия! Поредна семейна агресия, мъж блъска множество пъти съпругата си, а в този момент детето им ги засне

Досъдебно производство е образувано в РУ Бобов дол вчера за упражнено домашно насилие – 39-годишен мъж е причинил лека телесна повреда на съ...



Досъдебно производство е образувано в РУ Бобов дол вчера за упражнено домашно насилие – 39-годишен мъж е причинил лека телесна повреда на съпругата си в семейното им жилище на 10 март. В социалните мрежи се появи видеоклип, на който се вижда как мъжът удри съпругата си в стената, а клипът е заснет от детенцето им. За да не шокираме зрителите, не качваме самото видео тук!


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments