Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 досъдебни производства са образувани в края на миналата седмица за повреждане на чужди автомобили

3 досъдебни производства са образувани в края на миналата седмица за повреждане на чужди автомобили – собственикът на л.а. „Фолксваген“  и л...3 досъдебни производства са образувани в края на миналата седмица за повреждане на чужди автомобили – собственикът на л.а. „Фолксваген“  и л.а. „Ауди“ е заявил в РУ Рила, че е счупено странично огледало на единия автомобил, на другия е пробит предния капак; в РУ Дупница е заявено, че са спукани по една гума  на л.а. „Ситроен“,  на т.а. „Дачия“, на л.а. „Тойота“. Автомобилите са били паркирани пред къща за гости в Сапарева баня; в РУ Кюстендил е заявено счупване на стъклата на л.а. „Хонда“, който е бил на паркинг пред жилищната сграда на собственика на автомобила. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи, за случаите е уведомена прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на 
Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments