Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Счупиха прозорците на държавна сграда в Кюстендил

В края на миналата седмица е заявено в РУ Кюстендил повреждане на държавна сграда – счупени са 2 прозореца, повредени са бетонови капаци на ...


В края на миналата седмица е заявено в РУ Кюстендил повреждане на държавна сграда – счупени са 2 прозореца, повредени са бетонови капаци на шахта в града;в РУ Дупница е заявено повреждане на парник за земеделска продукция в с. Усойка.  Досъдебни производства са образувани по случаите, уведомена е прокуратурата.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments