Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Тренировъчен лагер за всички свои детско-юношески формации провежда БК Политехника

Тренировъчен лагер за всички свои детско-юношески формации провежда БК Политехника. Тренировките са в Спортната зала в Дупница и в салона на...Тренировъчен лагер за всички свои детско-юношески формации провежда БК Политехника. Тренировките са в Спортната зала в Дупница и в салона на ОУ „Св. Климент Охридски“. Провеждат се по две занимания на ден за всички гарнитури (момчета и момичета) под ръководството на квалифицирани треньори. Лагерът започна в събота и ще продължи до сряда, като програмата предвижда и два контролни мача за 16-годишните момчета с отбора на Славия. Първата проверка с „белите“ е в понеделник от 17.30 ч., а втората ще бъде в сряда от 9.30 ч. И двете срещи ще се играят в Спортната зала. Отново в сряда БК Политехника има два мача от първенствата на Българска баскетболна лига. От 19.30 ч. на 3 април в зала „Триадица“ е двубоят на женския отбор на Политехника срещу Лайънс в плейофната серия на ББЛ. От 21.30 ч. в „Овергаз Арена“ пък играят ветераните от Политехника+ срещу Буба олд старс.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments