Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Международен конкурс за класическа китара 2024

Предстои Международен конкурс за класическа китара  в Кюстендил. Читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил обявява регламента на Двадесет и сед...


Предстои Международен конкурс за класическа китара  в Кюстендил. Читалище „Братство 1869” гр. Кюстендил обявява регламента на Двадесет и седмото издание на Международния конкурс за класическа китара, който ще се проведе от 4 до 6 април 2024 г. в гр. Кюстендил. Китарният форум e сцена за изява на участници от цяла Европа – ученици, студенти, преподаватели и утвърдени имена в китарното изкуство от страната и чужбина.

В конкурса могат да участват всички желаещи китаристи от страната и чужбина, подали анкетна карта за участие в определения срок и състезаващи се като участници в следните възрастови групи:

  • Първа група  - до четвърти клас – (до 11 годишна възраст).    
  • Втора група - пети – седми клас (от 11 до 14 годишна възраст)
  • Трета група - осми – дванадесети клас (от 14 годишна възраст до навършване на 18 годишна възраст)
  • Четвърта група - над 18 г.
  • Пета група  - “Свободна сцена на солиста”
  • Шеста група - “Китара +”
  • Седма група - “Камерна музика”
  • Осма група - “Китарни ансамбли и оркестри”

Програмата можете да видите тук


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните но
вини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments