Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

32-годишен жител на с. Багренци е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за притежание и отглеждане на наркотични вещества и боеприпаси

32-годишен жител на с. Багренци е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за притежание и отглеждане на наркотични вещества и боеприпаси...32-годишен жител на с. Багренци е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за притежание и отглеждане на наркотични вещества и боеприпаси. Действията на служителите са осъществени в рамките на операция за предотвратяване на престъпления, свързани с наркотици. В жилището на 32-годишния мъж са открити и иззети 31 саксии с различна големина растения/коноп/, оборудване за отглеждането им, пликове със суха листна маса/марихуана/, електронна везна и 19 бойни патрона.Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест.Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments