Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

ПТП между л.а. „Рено“, управляван от 21-годишен водач, и л.а. „Фиат“, управляван от 52-годишен водач, е възникнало на пътя Дупница- с. Самораново

ПТП между л.а. „Рено“, управляван от 21-годишен водач, и л.а. „Фиат“, управляван от 52-годишен водач, е възникнало на пътя Дупница- с. Самор...ПТП между л.а. „Рено“, управляван от 21-годишен водач, и л.а. „Фиат“, управляван от 52-годишен водач, е възникнало на пътя Дупница- с. Самораново. Лекият автомобил „Рено“ е ударен в задната част от л.а. „Фиат“, докато извършва маневра завой на ляво. Пострадал е водачът на фиата, настанен е в дупнишка болница с комоцио. Взета му е кръв за анализ. Тестът за употреба на алкохол и наркотици на другия водач е отрицателен. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments