Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

46-годишен мъж е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за извършени кражби

46-годишен мъж е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за извършени кражби. За времето от 12 до 15 април той е отнел от къщи в града а...

46-годишен мъж е задържан вчера от кюстендилски криминалисти за извършени кражби. За времето от 12 до 15 април той е отнел от къщи в града акумулаторна батерия, маратонки, медни проводници/15 кг/, перфоратор, трион, куфар с инструменти. Част от откраднати вещи са иззети от него. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments