Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Доброволците от Детското полицейско управление при ОУ „Никола Вапцаров“ в Бобов дол усвояваха умения за работа в екип

Преди края на  втората учебна година  по програмата на ДПУ децата усвояваха  умения за идентифициране на проблем, изграждане на екип, ръково...Преди края на  втората учебна година  по програмата на ДПУ децата усвояваха  умения за идентифициране на проблем, изграждане на екип, ръководител, който поема отговорността и има доверието на партньорите. Конкретизиране на задачите и действия за разрешаване на възникнал проблем и постигане на обща цел. Лектори бяха инспекторът от Детската педагогическа стая към РУ Бобов дол Даниела Деянова и психологът на ОДМВР Ирена Чалъкова. Заниманието бе рационално и емоционално,  разпределянето на задачите и ролите бе насочено към постигане на сътрудничество и взаимопомощ . По време на занятието  децата изпълняваха ролите с отговорност и ентусиазъм,  показаха умения  да създават  връзки между съмишленици  и да обединяват привърженици в името на кауза


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments