Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Женският отбор на Политехника Дупница играе финал срещу тима на Феманоза в спор за титлата шампион на Българска

Женският отбор на Политехника Дупница играе финал срещу тима на Феманоза в спор за титлата шампион на Българска баскетболна лига, жени. Реши...



Женският отбор на Политехника Дупница играе финал срещу тима на Феманоза в спор за титлата шампион на Българска баскетболна лига, жени. Решителният сблъсък за златните медали е в събота от 18 ч. в зала „Овергаз Арена“ в София.

В редовния сезон на ББЛ отборът на Политехника Ж завърши на първо място само с една загуба от 12 мача. На полуфинал момичетата от „лилавата лавина“ отстраниха тима на Лайънс с нови две победи и ще защитават шампионската си титла от миналата година. Феманоза пък също се представи силно в редовния сезон, приключвайки с 10 успеха и 2 поражения, а на полуфинал се справи с тима на Свети Георги.

Момичетата на Политехника ще се радват на подкрепа от трибуните в „Овергаз Арена“, след като тръгва агитка от Дупница, за да вика за тях във финалната среща.

В неделния ден пък мъжкият А-отбор на Политехника излиза в решителен втори мач срещу Фаб файв от ¼-финалната серия в ББЛ, А група Запад. Двубоят ще се играе в Спортната зала в Дупница от 16 ч. В първата среща победител излезе тимът на Фаб файв, като сега „лилавите“ ще разчитат на подкрепа от дупнишката публика, за да продължат битката за класиране в следващата фаза.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments