Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

3 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница за престъпления, свързани с МПС

3 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница  за престъпления, свързани с МПС – 20-годишен мъж е управлявал л.а. „Мерцедес“ бе...3 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница  за престъпления, свързани с МПС – 20-годишен мъж е управлявал л.а. „Мерцедес“ без регистрационни табели, 21-годишен неправоспособен водач е управлявал нерегистриран мотоциклет, гражданин е представил за регистрация в Пункта за регистрация в Дупница издирван от Интерпол – Чехия л.а. „Ауди“. Автомобилът е иззет. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

Водач на л.а. „Форд“ е блъснал велосипедист на ул. „В.Марков“ в Кюстендил. Пострадалият е с комоцио. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

2 извършени кражби са заявени: в РУ Кюстендил е заявена кражба на електроуреди от къща в с. Ябълково, в РУ Дупница – кражба на кабел на мобилен оператор от местността Бинека. Досъдебни производства са образувани по случаите, уведомен е дежурен прокурор.

 


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments