Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Демонстративен шоу мач по случай Великденските празници изиграха баскетболните ветерани и младите баскет надежди в Дупница

Демонстративен шоу мач по случай Великденските празници изиграха баскетболните ветерани и младите баскет надежди в Дупница. В Спортната зала...

Демонстративен шоу мач по случай Великденските празници изиграха баскетболните ветерани и младите баскет надежди в Дупница. В Спортната зала юношите на БК Политехника се изправиха срещу „старите пушки“ и победиха с една точка разлика, изигравайки се и допълнителни 5 минути.
Ветераните, подкрепени и от някои млади попълнения, дълго време водеха в резултата с комфортна преднина, но в края свежестта си каза дума. Мачът предложи доста нерви и сблъсъци, но приключи миролюбиво при 71:70 в полза на юношите.
Така дупнишките баскетболисти спазиха традицията да организират подобна среща около Великден с обещанието тя да продължи и следващите години.
Юношите на БК Политехника приключиха сезона, но продължават тренировките, докато на ветераните на клуба предстоят плейофи в първенството на Българска баскетболна лига+


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments