Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Опасен трафопост в село Таваличево, кадри показват, че хвърчат искри

"3 часа в село Таваличево трафопоста дава на късо, хвърля искри,няма ток и никой не взима мерки", това написа потребител в "З..."3 часа в село Таваличево трафопоста дава на късо, хвърля искри,няма ток и никой не взима мерки", това написа потребител в "Забелязано в Кюстендил"...

Според друг коментар, преди време отново е имало проблем... "Преди две седмици им се обаждах  отидоха за 20 мин след сигнала  даже техника каза какво е ( някакъв клин не е влязал хубаво в леглото и се оправяло с ръчката от страни ако сте смели  но като гледам и фазата е изгоряла този път ", пише потребител с инициали И.В.

Надяваме се, че няма да се стигне до пожар и пробемът ще бъде отстранен трайно.


Искате да бъдете в крак с най-новите новини от Кюстендил, Дупница и околността? Екипът на Кюстендил Нет е тук, за да ви осигури достъп до актуални и завладяващи новини от региона. Ние сме електронната медия, която ви дава възможността да бъдете винаги на върха на събитията в градовете Кюстендил, Дупница, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и много други населени места. Чрез нашата платформа, вие можете да четете всичко за последните събития и новини от региона, като винаги ще бъдете сред първите, които ги научават. Но това не е всичко! Ние също така приемаме сигнали от нашите читатели за нередности и случващи се събития, свързани с региона. Не губете време, посетете www.Kustendil.net всеки ден, за да бъдете в крак с най-актуалните новини.

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да се свържете с нас на kustendil.net@gmail.com. Ние сме тук, за да ви помогнем да сте винаги в крак с последните новини от Кюстендил, Дупница и околността!

No comments