Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Пестеливост без жертване на комфорта: „спестяващи“ продукти на GROHE

GROHE предлага широка гама иновативни технологии, които намаляват разхода на вода и енергия, без да жертвате комфорта и удобството на използ...

GROHE предлага широка гама иновативни технологии, които намаляват разхода на вода и енергия, без да жертвате комфорта и удобството на използване.

Една от ключовите технологии, предлагани от GROHE, е EcoJoy. Тя позволява да ограничите разхода на вода до 50%, запазвайки необходимия обем на водата. Това е особено важно, като се има предвид, че загряването на водата е вторият най-големи източник на енергопотребление в дома. С помощта на EcoJoy можете да намалите своите енергийни разходи и да допринесете за опазването на околната среда.

Още едно иновативно решение на GROHE е технологията Silkmove ES. Тя позволява по-отговорно използване на водата, като осигурява доставка само на студена вода, когато ръкохватката на смесителя е в средно положение. Това намалява разхода на гореща вода и съответно, консумацията на енергия за нейното загряване.

Термостатите на GROHE също предлагат отличен начин за пестене на вода. Чрез функцията EcoButton можете да намалите разхода на вода до 50%, без да намалите удоволствието от душа. Технологията TurboStat, вградена в термостата, осигурява постоянна температура на водата през целия процес на душа и компенсира температурните промени, за да предотврати изгаряния.

GROHE предлага и ресурсоспестяващи решения за кухнята. Безконтактните смесители позволяват намаление на разхода на вода до 70%, тъй като водата тече само когато е необходимо. Смесителят автоматично се изключва, когато извадите ръцете си от под крана.

Но спестяването на ресурси от GROHE не се ограничава само до водата. WC-биде GROHE Sensia Arena предлага иновативна технология, която намалява количество хартиени отпадъци в банята и подобрява хигиената. Два отделни душ държателя осигуряват нежно почистване с вода след посещение на тоалетната. Това не само е екологично ефективно, но и осигурява максимална чистота.

Системата за водоснабдяване GROHE Blue превръща вашата кухня в източник на свежа питейна вода. Компактната система улеснява вашия живот и помага на четиричленно семейство да избегне използването на 800 еднократни пластмасови бутилки всяка година. Това не само спестява ресурси, но и намалява количество пластмаса. GROHE предлага широка гама от иновативни технологии, които позволяват намаляване на разхода на вода и енергия, без да се жертва комфортът и удобството при използване.

Всички тези иновативни решения на GROHE намаляват консумацията на вода и енергия, намаляват вашето въздействие върху околната среда и допринасят за опазването на планетата. Продуктите за пестене на ресурси на GROHE са перфектната комбинация от екологична отговорност и високо качество.

Можете да получите подробна информация или да се консултирате на уебсайта bg-maistor.com.

 

No comments