Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Човешки останки вдигнаха на крак полицията в Кюстендилско

Човешки останки вдигнаха на крак полицията в Кюстендилско. Жител на Невестино е подал сигнал, че е открил човешки останки в района на Яменск...Човешки останки вдигнаха на крак полицията в Кюстендилско. Жител на Невестино е подал сигнал, че е открил човешки останки в района на Яменското ханче. Веднага към мястото са потеглили криминалисти, които са направили оглед. „Иззети са за ДНК и установяване самоличността на трупа. Тялото е в напреднала фаза на разложение“, обясни говорителят на ОДМВР – Кюстендил, Катя Табачка, цитирана от Монитор. Все още не се знае дали става въпрос за възрастен мъж, който изчезна именно в този район и беше обявен за издирване. Мъжът, който е от кюстендилското село Багренци, изчезна преди малко повече от месец, след като отиде при свой приятел в Невестинско, а ден по-късно близките му загубиха връзка с него. Последваха и издирвателни акции, но без резултат.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments