Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Днес е Ден на християнското семейство

На 21 ноември православната църква отбелязва Въведение на Света Богородица – денят, в който невръстната Мария влиза в храма, за да се подгот...На 21 ноември православната църква отбелязва Въведение на Света Богородица – денят, в който невръстната Мария влиза в храма, за да се подготви за великата си мисия. Във всички наши начинания днес се водим от християнските добродетели и взаимоотношенията между всички нас, които се формират като норма на поведение в семейството. Семейството е нашата крепост, където възпитаваме децата си във взаимно доверие, обич и уважение, за да израстнат добри и достойни хора. Затова почитайте и уважавайте, ценете и насърчавайте доброто, защото само изграждането на едно силно семейство може да допринесе за благополучието на обществото ни.
Поставя се началото на Коледните пости и се свързва с настъпването на зимата. 

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments