Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Наркотични вещества, боеприпаси и граната бяха открити и иззети вчера в Дупница при акция на полицията

Наркотични вещества, боеприпаси и граната бяха открити и иззети вчера в Дупница при СПО, пише Благоевград ЕУ Специализираната полицейска оп...Наркотични вещества, боеприпаси и граната бяха открити и иззети вчера в Дупница при СПО, пише Благоевград ЕУ

Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, проведоха вчера служители на ГДНП, сектор „Криминална полиция“ на ОДМВР и служители от РУ Дупница и РУ Кюстендил. Процесуално-следствените действия са осъществени на 2 адреса в Дупница. Задържани са с полицейска заповед двама мъже – на 40 и на 21 години. Открити и иззети са наркотични вещества, незаконно притежавани боеприпаси и имитационна граната.

В жилището на по-младия мъж са открити 2 полиетиленови плика със зелена листна маса/канабис/, от жилището на 40-годишния са иззети 15 патрона от различен калибър и 117 грама суха листна маса, опаковка с бяло прахообразно вещество/метамфетамин/.Там е открита и гранатата, която е обезопасена и иззета от екип на СОБТ – София, по случаите са образувани досъдебни производства в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.   

Специализирана полицейска операция бе проведена вчера от служители на ОДМВР, дирекция „Жандармерия“ и служители от НАП в Кюстендилска област за противодействие на контрабандата, търговията с акцизни стоки и спазване на данъчното законодателство. Проверени са 15 търговски обекта, служителите на ГД „Фискален контрол“ към НАП са съставили 8 акта за установяване на административни нарушения – за липса на фискални устройства и установени несъответствия на касови наличности.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments