Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Креативни коледни и новогодишни пожелания

Коледа е подправена с прекарване на време с приятели и семейство и създаване на спомени, които ще продължат завинаги. Какво ще кажете да нап...



Коледа е подправена с прекарване на време с приятели и семейство и създаване на спомени, които ще продължат завинаги. Какво ще кажете да направите комплимент за това прекрасно събитие този сезон? 

Весела Коледа и щастлива нова година, уважаеми!

Коледа е идеалната възможност да бъдете обсипани с любов и подарък. Вярвам, че Дядо Коледа ще ви донесе най-доброто, защото го заслужавате. 

Представяме Ви няколко креативни пожелания, както за Коледа, така и за Новата година (2022)...

Честита Нова Година! Пожелавам ви позитивно настроение и вдъхновение за нови постижения! Нека вашите планове се сбъднат лесно и бързо, нека приятелите ви носят само добри новини! Мир, доброта, развитие, сила и вяра! Честит празник !

Честита Нова Година! По традиция в полунощ ще си пожелаете тайно желание. Нека се сбъдне! Нека дългоочакваните подаръци от Дядо Коледа се появят във вашата къща в една вълшебна нощ под очарователна смърч! Пожелавам и здраве, и любов да са в чувала със сладкиши!

Честита нова 2022 година! Пожелавам ви повече оптимизъм, радост, забавление, общуване и взаимно разбирателство през Новата година! Нека близките щедро дават внимание, обсипете ги с усмивки и приятни изненади! Здраве, вдъхновение, креативност, нови планове и цели! Нека всичко да бъде както искате! Честит празник!

Ярките светлини на гирлянди отекват с пламъка на свещите, ухае нежно на борови иглички, мандарини, детски мечти и магия. Честита Нова Година! Нека това, което изглеждаше неосъществимо, да се сбъдне, да се превърне в най-добрите моменти в живота, да подари щастливи моменти и прекрасни години. Нека любими, скъпи хора винаги са близо!

Скъпи приятели! Живеем последните дни и часове на тази година и наближаваме настъпването на Новото. Няма лесни и трудни, успешни и неуспешни, добри и лоши години. Каква беше тази година и каква ще бъде следващата зависи от всички нас заедно и от всеки един от нас. Нека грешките, неприятностите и скърбите ни останат и тази година. Нека влезем в Новата година с отворени сърца и светли мисли, пълни с идеи, сила и надежда. Нека положим всички усилия да направим следващата година успешна, радостна, интересна и един друг щастлив. Нека държавата осигури на родителите ни достойна старост, а децата ни да имат всички възможности да реализират своите идеи, фантазии и умения. Честита Нова Година на всички!


Скъпи приятели! Искам искрено да ви поздравя с предстоящия празник! Нека градината на любовта и просперитета цъфти в душата ви, нека звездите-мечти блестят ярко над главата ви, нека здравето ви не се проваля нито за миг! Оптимизъм, душевна сила, приятни срещи със семейството и приятелите и страхотно настроение!


Спомням си как в младостта си поисках да имам най-добър приятел в ежедневието. Не знаех, че желанието ми някога ще се сбъдне. Весела Коледа приятелю!

Коледа е още по-необичайна, когато е възхвалявана от скъпи хора и определено имате място в предпочитаната от мен класификация. Надявам се да си изкарате добре тези празници. Весела Коледа.

На този вълшебен празник ви желая добро, топлината на вашите близки. Нека къщата винаги е пълна с весел смях, забавление, сълзи от щастие! И нека всички неприятности бягат далеч от Вас, а благословиите и изобилието се привличат като магнит!



На тази Нова година искам да пожелая огромно количество от ежедневния ни опит да се превърне в най-високото качество на живота ни!


Ако и Вие си имате любимо пожелание, ще се радваме да го споделите с нас, оствяйки коментар!

Хубав ден! 
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments