Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

С какви обувки да носите различни видове рокли?

Нека да видим какъв вид обувки да изберем за различни стилове рокли: С какви обувки да съчетаете дълга рокля?     По-добре е високите ...



Нека да видим какъв вид обувки да изберем за различни стилове рокли:

С какви обувки да съчетаете дълга рокля?

    По-добре е високите момичета да комбинират дълги рокли с равни обувки: балетки, сандали, маратонки или сандали. Тъй като макси роклите визуално разтягат силуета, а обувките с плоска подметка изглаждат този ефект.

   Момичетата с малък ръст, напротив, трябва да носят токчета с дълги рокли. Това ви позволява да изглеждате по-високи и по-слаби. Затова смело носете токчета под дълга рокля. Само не забравяйте - дребните момичета трябва да изберат модел рокля с дължина до глезена. Така не само ще демонстрирате красиви обувки, но и ще подчертаете своята женствена крехкост!

   Друг чудесен вариант са леките кецове, съчетани с дълга, лека рокля. Шикозна вечерна рокля се съчетава само с обувки на висок ток. Без балетки или спортни обувки. Каквото и да се каже, дългите рокли придават на собственика си великолепен вид. Поне с маратонки, поне със сандали. Обличайки рокля с максимална дължина, вие веднага се чувствате като кралица!

Какви обувки да носите с рокля под коляното?

     Дълга рокля може да се комбинира както с ниско разкроени обувки, така и с обувки или сандали на висок ток. Ако сте избрали ексклузивни сандали или обувки за такова облекло, комбинирайте ги с облекло с дължина до глезена, за да могат другите да оценят вашите обувки.

   В случай, че сте избрали тоалет от лек плат, най-добре е да го комбинирате с обувки, сандали и дори маратонки на клин или платформа. Но с рокли от кадифе или други плътни материи, леките класически помпи с тънки токчета ще изглеждат най-добре.

  Можете също така свободно да комбинирате летни тоалети не само със сандали, но и с маратонки или кецове, както и балетки. За зимни модели със същата дължина можете да вземете ботуши, но трябва да вземете предвид, че бутлегът им трябва да завършва на 15 сантиметра под коляното.

   Особено внимание трябва да се обърне на избора на обувки за вечерна рокля до пода. Обикновените сандали или сандали тук няма да работят - просто класически обувки или велурени боти. За коктейлни тоалети със същата дължина можете да вземете високи сандали. Препоръчително е те да бъдат украсени със кристали или мъниста, особено ако сте избрали лаконичен едноцветен тоалет.

 

No comments