Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж опита да открадне свежи зеленчуци и плодове от магазин в Дупница, полицията го задържа

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница за кражба от търговски обект. През изминалата нощ  служители на РУ Дупница са устано...Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница за кражба от търговски обект. През изминалата нощ  служители на РУ Дупница са установили в магазин за плодове и зеленчуци 34-годишен местен жител, който приготвял за отнемане от обекта свежи и сушени плодове, картофи, опаковани продукти. Проникнал е в магазина чрез взломяване на прозорец. Задържан е с полицейска заповед, известен е на полицията с множество противозаконни деяния. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments