Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е крадецът, откраднал пари от параклис в село Невестино

Вчера кюстендилски полицаи са установили и задържали извършител на кражба на пари от параклис в с. Невестино. Кражбата бе заявена в полицият...Вчера кюстендилски полицаи са установили и задържали извършител на кражба на пари от параклис в с. Невестино. Кражбата бе заявена в полицията в края на миналата седмица. Задържаният е 33-годишен кюстендилец, известен е на полицията с противозаконни деяния. Работата по образуваното досъдебно производство в РУ Кюстендил продължава.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments