Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Чудесни цветови комбинации за вашите обувки

В допълнение към основните съвети на стилистите, цветовата комбинация от дрехи и обувки е предмет на правилата за уместност, като говорим за...



В допълнение към основните съвети на стилистите, цветовата комбинация от дрехи и обувки е предмет на правилата за уместност, като говорим за бизнес дрескод или дрескод за официални събития. Не забравяйте това, когато избирате стила си и цвета на дрехите и обувките.

  Разбира се, да имат в гардероба си обувки от всякакви цветове, за всеки повод, е мечтата на повечето момичета. Това не винаги е реалистично, следователно изборът на следващия чифт обувки все още трябва да се обмисли внимателно. Помислете предварително - ще бъде ли съчетан със съществуващия ви гардероб? Или, което също се случва, образецът е толкова несравним, че изисква допълнително придобиване на един или друг елемент от ансамбъла.

  Не се страхувайте да експериментирате! Удебелените изображения ще ви отделят от тълпата, издавайки увереност и позитивност. Използвайте нашия съвет и рискувайте!

   Червените обувки са чудесен начин да привлечете вниманието към стройните крака и да поставите ярък акцент във вашата визия. Класическата комбинация е с дрехи в бели, черни, сиви, сини и зелени нюанси.

  Розовите обувки ще добавят романтика и лекота към визията ви. Най-успешно той ще допълни ансамбъла от бели, сиви, кафяви, сини и тюркоазени нюанси.

  Чудесните оранжеви обувки  идеално ще допълнят екип от лилави, лазурно сини и сини цветове. Също така изглежда добре с бяло, черно, сиво и кафяво.

  Лимонено жълтите обувки се съчетават добре с череша, бордо, червено и черно. Интензивно жълтото ще подчертае дрехите в сини, лилави, сиви и сини тонове.

   Правилният нюанс от наситено сини обувки до светло сини се съчетава добре с кафяви, бели, бежови и сиви цветове. Освен това, студените сини обувки се съчетават добре с топли тонове на дрехи като червени, жълти и портокалено-оранжеви.

  Стилни тюркоазени обувки ще изглеждат страхотно с тоалет в кремаво, черешово, тъмно розово, кафяво и лилаво.

 

  Зелените обувки могат да се комбинират правилно с топли нюанси на жълто, оранжево, златисто. Също така се комбинира добре с кремаво, бяло, сиво и кафяво.

  Светлозелените обувки не са толкова универсални, но това е техният чар и празничен характер. По-добре е да го комбинирате с друхи в меки нюанси на червено, бяло, сиво, кафяво, тъмно синьо.

  Изисканият люляков нюанс на обувките със сигурност ще бъде връхната точка на визията ви. Трябва да се комбинират с бели, сиви, жълти, както и розови, оранжеви и тъмно лилави нюанси на дрехите.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments