Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Кое е по-добре: вана или душ?

По време на ремонти в банята, особено ако стаята не е просторна, почти всеки собственик на апартамент мисли да пропусне ваната или да я заме...




По време на ремонти в банята, особено ако стаята не е просторна, почти всеки собственик на апартамент мисли да пропусне ваната или да я замени с удобна кабина, за да може бързо да си вземе душ и да успее да положи да речем  пералня, бойлер или някаква друга друг обект в стаята. Сега изобщо няма достатъчно място. А ако все още не можете да вземете решение, тогава заложете на хидробокс.

Хидробокс – съчетание на вана и душ

Ако е много трудно да се направи избор, можете да прибегнете до алтернатива, която ви позволява да вземете най-доброто от всяка опция. Това е особено удобно, ако някои членове на семейството обичат да лежат във ваната, докато други не искат да губят време за водни процедури, затова предпочитат душа. Също така комбинираното устройство е подходящо за семейства с малко дете, тъй като ви позволява да къпете бебето си в него. Освен това модерните хидробокси имат много допълнителни опции, които ви позволяват да извлечете максимума от всяка водна процедура.

Съвети

 

Когато избирате основния елемент на банята, който е вана или душ кабина, е важно да се основавате на вашите нужди. Например на младите хора, които се мият много бързо и постоянно бързат за някъде, ще им бъде по-удобно да ги заменят ваната с душ. Ако обичате продължителни топли вани поне веднъж седмично, обичате ароматни процедури, отпускате се в топла вода, несъмнено просто трябва да заложите на вана.Също така, семейството, планиращо дете, трябва да помисли за закупуване на вана, тъй като след появата на бебето, ваната ще има повече предимства от душ кабината.

 

Хората, които са изправени пред необходимостта да изберат душ кабина или вана за баня, препоръчват да се обърне внимание на следните нюанси: ако във вашето семейство никой не се къпе във ваната дълго време, душът ще бъде най-добрият вариант, тъй като ще спести наполовина пространството. Ако инсталирате смесител за душ в банята и окачите завеса, можете спокойно да се насладите както на душ, така и на къпане. Затова направете правилни избор за вашето семейство, за да не съжалявате. Осигурете си удобство в банята за пълна наслада.

Източник: e-broshura.com

No comments