Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържаха мъж в Кюстендил, възпроизвел изтрел след почерпка

Снощи кюстендилски полицаи са задържали 47-годишен мъж за възпроизведен изстрел в заведение/снек бар/ в кв. „Запад“ в града. Сигналът е пода...Снощи кюстендилски полицаи са задържали 47-годишен мъж за възпроизведен изстрел в заведение/снек бар/ в кв. „Запад“ в града. Сигналът е подаден в полицията чрез тел.112, пристигналите на място полицаи са установили, че изстрелът е единичен, е причината е повишен градус на веселието. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments