Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Крадци обраха жилище в Дупница

Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на мебели, златни обеци и 200 лв. от апартамент в града. Местопроизшествието е обслужено от дежурна поли...Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на мебели, златни обеци и 200 лв. от апартамент в града. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, образувано е дознание по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Екипът на медията призовава да бъдете бдителни и при забелязване на съмнителни лица, да сигнализирате на компетентните органи!

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments