Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Трима са заловени да шофират след употреба на алкохол през изминалите почивни дни в Кюстендил и Дупница

3 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица/2 в РУ Кюстендил и 1 в РУ Дупница/ за управление на МПС след употре...3 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица/2 в РУ Кюстендил и 1 в РУ Дупница/ за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици. 42-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ е установен от кюстендилски полицаи в района на с. Ябълково да управлява след употреба на наркотично вещество;52-годишен водач е установен в с. граница да управлява л.а. „Фолксваген“ с 2.07 промила алкохол в издишания въздух. Дупнишки полицаи са установили в Бобошево 35-годишен водач на л.а. „Опел“ да управлява с 2.83 промила алкохол в издишания въздух. Тестовете са направени с техническо средство. Водачите са задържани с полицейска заповед. За случаите е уведомена прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments