Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Забравена храна на котлона предизвика пожар в село Самораново

3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН вчера, 2 от тях са причинени поради небрежност и щети не са допуснати. Единият е причинен поради неправил...3 пожара са гасили екипи на РСПБЗН вчера, 2 от тях са причинени поради небрежност и щети не са допуснати. Единият е причинен поради неправилно ползване на нагревателни уреди – забравена храна на котлон е причина за пожара в  къща в с. Самораново, унищожени са бяла, черна, компютърна техника, опушени са стени. Спасена е сградата, няма пострадоли хора. Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН – Дупница.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments