Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Благоевградският гений: Направиха резба и си отварят когато искат метални ограждения на булевард, на който вече са станали стотици инциденти, предимно блъснати пешеходци и велосипедисти

Благоевградският гений: Направиха резба и си отварят когато искат метални ограждения на булевард, на който вече са станали стотици инциденти...Благоевградският гений: Направиха резба и си отварят когато искат метални ограждения на булевард, на който вече са станали стотици инциденти, предимно блъснати пешеходци и велосипедисти.

Това, ако бе сторено в държави със Закони, вече щеше да има ефективни присъди! Но все пак, това е България, всеки може да си прави каквото поиска!


Вероятната причина, да се направи тази манипулация е невъзможността да се зареждат търговски обекти, но ние, екипът на медията не знаем точната причина! Знаем само, че в Благоевград цари беззаконие и всеки си прави каквото иска, или поне това се вижда от този кадър!
 
Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments