Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Три пожара са гасили огнеборци в Кюстендил и околността

3 пожара са гасили екипи на районнните служби ПБЗН в края на миналата седмица, единият е нанесъл щети. Причинен е поради техническа неизправ...3 пожара са гасили екипи на районнните служби ПБЗН в края на миналата седмица, единият е нанесъл щети. Причинен е поради техническа неизправност на уред в апартамент в Дупница. Унищожени са сушилня за дрехи, пералня, бойлер. Пожарът е угасен от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, спасено е жилището, няма пострадали хора. Екипи на РСПБЗН са оказали помощ и на ЦСМП за обслужване на па пациантка, спасено е паднало в шахта куче в с. Невестино.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments