Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Автомобил осъмна със счупено огледало и чистачки в Бобов дол

Досъдебно производство за повреждане на чужда собственост е образувано в РУ Бобов дол вчера. Собственик на л.а. „Опел“ е заявил, че са счупе...Досъдебно производство за повреждане на чужда собственост е образувано в РУ Бобов дол вчера. Собственик на л.а. „Опел“ е заявил, че са счупени чистачки, странично огледало на автомобила му и е спукана задна гума. В РУ Дупница е заявена кражба на видеокамери, които са били монтирани на къща в с. Тополница. Извършен е оглед от дежурна полицейска група, образувано е дознание по случая.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments