Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Защо дупничани и кюстендилци предпочитат на море в Гърция? Пет основни причини...

Защо жителите на Кюстендил и Дупница, а и хора от София, Благоевград и други населени места от Югозапада предпочитат да отидат на море в Гър...



Защо жителите на Кюстендил и Дупница, а и хора от София, Благоевград и други населени места от Югозапада предпочитат да отидат на море в Гърция пред родното черноморие?
Представяме Ви пет основни причини...

1. Плажовете са далеч по-чисти
2. Обслужването в Гърция е далеч по-качествено, от това в България
3. Няма мутри, т.е. спокойно е, никой не ти виси на главата и не те изнудва за луди пари за чадъри, шезлонги.
4. Хотелската база е изключително добра, чисто е, подредено е.
5. Цените - ако до преди години бе по-скъпо, то днес смело можем да кажем, че цените са дори по-изгодни от родното черноморие. Какво имаме предвид ли? Екип на Кюстендил Нет посети Аспровалта и установи, че цената за стая с пет легла струва 80 евро. У нас 80 евро струва настаняването на двама, но не и на петима.
Естествено, това е само пример.

Бонус причина: Защото е по-близко! С цените на горивата, които гонят 5 лв. за литър нафта, логично е всяко семейство да прецени, дали да изразходи 100 и повече лева за родното черноморие, или да ги спести и да посети съседна Гърция.

И за финал, представяме едно видео от Ставрос, курорт който тепърва много ще се развива, спокоен, евтин, курорт, който има наистина чисти плажове.

Относно цените на плажа, ето няколко такива:

Бира - 5 евро
Кафе 3.5 евро
Сандвич 3 евро.

Но, какво се случва, когато поръчате една бира? За 5 евро бира можете да седите цял ден на плажа с чадър, жезлонг и нещо повече. Каквото и да поръчате, често можете да бъдете приятно изненадани с подарък от заведението. Това може да е чипс, може да е безплатна минерална вода, или кафе.

Вярно е, всичко в Гърция е двойно по-скъпо от това в България, но в Гърция знаят как се прави туризъм! 

Ето и видео от Ставрос, ще се радваме да го споделите, харесате и да се абонирате за канала!




Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com


No comments