Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

22-годишен е задържан с хероин в Кюстендил

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество. Служители на Полицейския участък в кв....Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за притежание на наркотично вещество. Служители на Полицейския участък в кв. „Изток“ са иззели от 22-годишен станиолова опаковка с хероин. Проверката е извършена на ул. „Мездра“ в квартала. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments