Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Моторист и спътничката му пострадаха след неправилна маневра от страна на възрастен водач в Дупница

В края на миналата седмица при ПТП в Дупница са пострадали 33-годишен водач на мотоциклет и 53-годишната пътничка. Инцидентът е възникнал на...В края на миналата седмица при ПТП в Дупница са пострадали 33-годишен водач на мотоциклет и 53-годишната пътничка. Инцидентът е възникнал на ул. „Св. Иван Рилски“. 72-годишен водач на л.а. „Нисан“  - в района на автобусна спирка, е направил опит да промени посоката на движение, движещият се мотоциклетист в същата лента се е ударил в автомобила. Пострадалите са със счупена ръка /мотоциклетиста/ и счупен крак/пътничката/. Тестовете за употреба на алкохол на двамата водачи са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments