Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

С какво да носите клинове?

С какво да носите клинове?   Днес клиновете са един от най-популярните и практични видове облекло. Те се носят у дома, по време на спорт...



С какво да носите клинове?

 

Днес клиновете са един от най-популярните и практични видове облекло. Те се носят у дома, по време на спорт, по време на разходка и дори на работа. Освен това този елемент от гардероба се носи под:

пола, рокля, туника, риза, пуловер, плетена жилетка, яке и др.

И въпреки такова разнообразие, е необходимо да се вземат предвид някои характеристики при носенето на клин.

На какво да обърнете внимание?

Има голямо разнообразие от различни цветове клинове. И все пак най-разпространените модели са в черно. С какво да облечем μαύρη σφήνα ? Много ще зависи от фигурата и сезона.

Както разбирате, поради факта, че клиновете са тип облекло, те могат както да подчертаят предимствата на краката ви, така и да разкрият техните недостатъци. Черните клинове обаче помагат визуално да скриете допълнителната пълнота на краката или да намалите други нежелани детайли.

Най-добре е собствениците на закръглени бедра да носят клин с туника или дълга риза. Пола или рокля може да бъде добър вариант. Цветът на горната част трябва да е едноцветен в пастелни тонове. За стройните момичета е подходящо почти всичко, като вталени тениски, ризи и свободни туники. Освен това цветовата схема може да бъде абсолютно всяка. 

Просто не носете горнища, които са твърде къси. Клинове сами по себе си са достатъчни, за да подчертаят фигурата ви, откритият корем в този вариант може да изглежда твърде вулгарен. В студения сезон добре ще изглеждат клин и дебел плетен пуловер или жилетка.

Не по-малко популярни модели са тези от кожа. С какво да носите такива клинове? Благодарение на елегантния им външен вид можете да създавате най-различни изображения. Те изглеждат страхотно под различни блузи, бели ризи, черни блузи поло, кожени пелерини и високи токчета. Съчетава се добре с вталени рокли и туники. Обемните пуловери изглеждат перфектно с μαύρο δερμάτινο κολάν . Коженото яке може да даде дързост и увереност. От друга страна, кожените клинове могат да бъдат подходящи за маратонки, мокасини и дънкови ризи.

 

Много разпространени са и бордовите модели. Такива клинове са идеални за бизнес стил. Обикновени светли блузи могат да бъдат добро решение за офис работа. Но те също са перфектно съчетани с топъл връх и ще изглеждат богати в студения, сив сезон.

Какво можете да носите под χρωματιστές σφήνες ? Като начало помислете за закупуването им, тъй като те са в състояние да подчертаят всички непривлекателни черти на фигурата. Ако сте ги закупили, тогава е най-добре да изберете обикновен топ, така че изображението ви да не е прекалено крещящо. Или купете клинове в комплект с абсолютно същите блузи. Обувки с подобен тон с връхни дрехи ще изглеждат добре.

Въпреки че клиновете са по-подходящи за млади жени поради своята специфика, тези над 45 години също трябва да имат този елемент от гардероба. Само винаги трябва да избирате горнище, което да покрива задните части. Ботушите могат да служат като подходящи обувки.

Как да носите клин: заключение

Както разбирате, различни модели се носят под голямо разнообразие от дрехи и обувки. Всичко зависи от: изображението, което искате да създадете, Вашата възраст, сезон и тип фигура.

Не трябва да се ограничавате в използването на този елемент от гардероба. Основното нещо е да вземете предвид характеристиките на различните цветове, за да подчертаете достойнствата на вашата фигура. И не се страхувайте да експериментирате! Може би ще създадете образ, който другите ще искат да следват!


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments