Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържаха мъж с хероин в Кюстендил

Вчера служители на РУ Кюстендил са задържали 18-годишен мъж за притежание на наркотично вещество. При извършен личен обиск, осъществен в рам...Вчера служители на РУ Кюстендил са задържали 18-годишен мъж за притежание на наркотично вещество. При извършен личен обиск, осъществен в рамките на специализирани действия срещу престъпленията, свързани с наркотици, у младия мъж е открита опаковка с хероин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments