Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Двама са задържани за престъпления, свързани с предстоящите избори

Вчера криминалисти от ОДМВР и РУ Дупница са провели СПО за противодействие на престъпленията, свързани с изборните права на гражданите, на т...Вчера криминалисти от ОДМВР и РУ Дупница са провели СПО за противодействие на престъпленията, свързани с изборните права на гражданите, на територията на Дупница. Задържани са двама мъже с полицейска заповед, иззети са материали, по случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Дупница, работата по случая продължава под надзора на прокурор от ТО в Дупница  при РП – Кюстендил.Единият от задържаните е на 48 г., другият – на 28 г.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments