Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Окръжна прокуратура – Кюстендил разследва контрабанда на над 6,2 килограма марихуана през МП Гюешево

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Кюстендил се води разследване за контрабанда на марихуана. На 06.01.2023 г. на МП Гюешево служите...Под ръководството на Окръжна прокуратура – Кюстендил се води разследване за контрабанда на марихуана. На 06.01.2023 г. на МП Гюешево служители от отдел „Борба с наркотрафика“ на ТД Митница София спрели за щателна проверка пристигнал в страната автобус, изпълняващ редовна линия Скопие - Истанбул. В личния багаж на един от пътниците била открита зелена тревиста маса, наподобяваща съцветия на марихуана. Тя била разпределена в шест прозрачни пакета, укрити в куфари и пазарска чанта. Част от тях са били поставени в кутии с коледни лакомства. При извършен полеви наркотест веществото е реагирало положително на канабис. Общото количество на иззетото високорисково наркотично вещество възлиза на 6,235 кг. С постановление на прокурор в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 242 от НК е привлечен гражданинът на Северна Македония К.К. (на 72 години). Окръжна прокуратура – Кюстендил внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. Предстои разглеждането му от съда.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments