Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Потрошиха прозорците на автомобил в Кочериново, при друг случай - крадци отмъкнаха 2000 лева от фризьорски салон в Кюстендил

В края на миналата седмица е постъпил сигнал в РУ Рила за повредени 2 автомобила – счупени стъкла, повредени джанти и гуми, които са били па...В края на миналата седмица е постъпил сигнал в РУ Рила за повредени 2 автомобила – счупени стъкла, повредени джанти и гуми, които са били паркирани пред дома на собственика в Кочериново. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. 

При друг инцидент, вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на 2000 лв. от фризьорски салон в града, проникването е осъществено чрез взлом. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments