Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха 530 евро от македонски гражданин в Кюстендил

Снощи, малко преди 21.30 ч, е постъпил сигнал за извършена кражба на 530 евро, собственост на македонски гражданин. Деянието е осъществено н...Снощи, малко преди 21.30 ч, е постъпил сигнал за извършена кражба на 530 евро, собственост на македонски гражданин. Деянието е осъществено на паркинг на търговска верига в Кюстендил. Предпроети са незабавни издирвателни действия и полицаите стигнали до извършителя – 33-годишен мъж от с. Лозно, задържан е с полицейска заповед, част от парите са били у него. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments