Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

7 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в Кюстендилска област в края на миналата година

7 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в Кюстендилска област в края на миналата година. 3 от тях са нанесли щети. Късо съединение...7 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в Кюстендилска област в края на миналата година. 3 от тях са нанесли щети. Късо съединение е причинило запалване в л.а. „Сеат“ в Дупница, унищожена е ел. инсталация и салон на автомобила, 5 кв. м покривна конструкция са изгорели при пожар в сграда в с. Скрино, причината е късо съединение, спасена е сградата. Пожар в планински заслон в землището на с. Ломница е унищожил заслона, дърва за огрев, мебели. Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН – Кюстендил, спасени от огъня са 20 дка иглолистна гора. Причините за възникването на пожара изяснява РУ Кюстендил.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments