Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха колове за ограда от имот в село Нов чифлик

В края на миналата седмица е подаден сигнал в РУ Кюстендил за извършена кражба на колове за ограда от имот в землището на с. Нов чифлик, деж...В края на миналата седмица е подаден сигнал в РУ Кюстендил за извършена кражба на колове за ограда от имот в землището на с. Нов чифлик, дежурна полицейска група е извършила оглед на място и при проведените оперативно-издирвателни действия коловете и 2 метални тръби са намерени в друг имот. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments