Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

44-годишен шофьор на БМВ е установен от пътни полицаи, че управлява след употреба на алкохол

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за управление на МПС след употреба на алкохол. 44-годишен водач на л.а. БМВ е ...Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Дупница за управление на МПС след употреба на алкохол. 44-годишен водач на л.а. БМВ е установен от пътни полицаи по ул. „Ст.Караджа“ в града да управлява с 1.23 промила алкохол в издишания въздух. Тестът е направен с техническо средство. Водачът е задържан с полицейска заповед, за случая е уведомен дежурен прокурор. 

Бързо полицейско производство е образувано вчера в РУ Кюстендил за управление на нерегистриран мотоциклет от 17-годишен неправоспособен водач.Водачът е задържан в с. Катрище. За случая е уведомен дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments