Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 бързи производства са образувани на 28 януари за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества

2 бързи производства са образувани на 28 януари за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества – в Кюстендил е задържан...2 бързи производства са образувани на 28 януари за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества – в Кюстендил е задържана с полицейска заповед 37-годишна водачка на л.а. „Тойота“, управлявала е с 2.60 промила алкохол в издишания въздух. Проверката е извършена на ул. „Цар Освободител“, тестът е направен с техническо средство; в Дупница е задържан с полицейска заповед 36-годишен водач на л.а. „Форд“, той е управлявал след употреба на упойващо вещество. Тестът е направен с техническо средство, проверката е извършена на ул. „Цар Симеон Велики“. За случаите е уведомена прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments