Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

28-годишен мъж е нанесъл побой пред заведение в Кюстендил

28-годишен мъж е нанесъл побой пред заведение в Кюстендил на 45-годишен негов познат, задържан е с полицейска заповед. Инцидентът е възникна...28-годишен мъж е нанесъл побой пред заведение в Кюстендил на 45-годишен негов познат, задържан е с полицейска заповед. Инцидентът е възникнал малко след 2.00 ч на 29 януари. Пострадалият е настанен в кюстендилската болница със счупен нос. По случая е образувано  досъдебно производство в РУ Кюстендил.  Уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments