Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 пожара нанесоха щети в Дупница и Смочево

През изминалото денонощие екипи на РСПБЗН са гасили 5 пожара в Кюстендилска област. 2 от тях са нанесли щети. Късо съединение е причинило по...През изминалото денонощие екипи на РСПБЗН са гасили 5 пожара в Кюстендилска област. 2 от тях са нанесли щети. Късо съединение е причинило пожар в апартамент в Дупница, унищожени са електрическо одеяло и матрак, екипът на РСПБЗН –Дупница, угасил пожара, е предотвратил други щети в жилището; пожарът в къща в с. Смочево е причинен от строителна неизправност, унищожени са 160 кв.м покривната конструкция, междуетажна преграда, покъщнина, техника, спасени са 2 съседни сгради. Пожарът е потушен от 2 екипа на РСПБЗН – Рила. Другите пожари са причинени от неправилно ползване на газова отоплителна печка, самозапалване в комин и небрежно боравене с открит огън, щети не са допуснати.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments