Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията установи крадецът, отмъкнал два мобилни телефона от търговски обект в Кюстендил

Вчера кюстендилски полицаи са установили извършител на взломна кражба от търговски обект в града. Отнети са 2 мобилни телефона, общата им ст...Вчера кюстендилски полицаи са установили извършител на взломна кражба от търговски обект в града. Отнети са 2 мобилни телефона, общата им стойност надхвърля 1000 лв. по данни на заявителя. След по-малко от 2 часа след подаването на сигнала в полицията служителите са задържали 21-годишния извършител, иззети са и откраднатите телефони. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.  Криминалистите са установили по безспорен начин, че задържаният е извършителят и на друга кражба от търговски обект в Кюстендил преди 2 дена – оттам бяха отнети дрехи и маратонки. Работата по образуваните производства продължава.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments